. .

Ανανέωση

Ο ιστότοπος βρίσκεται υπό ανασχεδιασμό. Το παλιό περιεχόμενο βρίσκεται στο www.firefighters.gr/old.

Από το αρχείο μας:

image tn_Photo0170.jpg

Λίγες μέρες με έναν καλό φίλο απο την Γαλλία!

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε έναν καλό φίλο από την Γαλλία,επαγγελματία πυροσβέστη και εκπαιδευτή στα φαινόμενα πυρκαγιάς σε πυροσβεστική ακαδημία της χώρας του.

Ο Herve ( ο οποίος ήρθε για ιδιωτική επίσκεψη στην Ελλάδα) κατά την παραμονή του εδώ μας προσέφερε απλόχερα τις γνώσεις και τις σημαντικές του εμπειρίες πάνω στο αντικείμενο της πυρκαγιάς.Χρησιμοποιώντας κουτί εξομοίωσης μας παρουσίασε φαινόμενα πυρκαγιάς όπως  flashover, backdraft, smoke explosion κ.α.

Σε άλλη παρουσίαση του μας έδειξε νέους τρόπους εγκαταστάσεων εντός κτιρίων που χρησιμοποιούνται στην Γαλλία καθώς και τεχνικές βολών.

Να σημειώσουμε οτι οι παρουσιάσεις και οι εκπαιδεύσεις έγιναν με την πολύτιμη συνεισφορά  του εθελοντή πυρονόμου Μπόγκια Γιώργου ο οποίος φιλοξενούσε τον φίλο μας και ήταν η αφορμή για να έρθει στην Ελλάδα.

Τις μέρες που ήταν μαζί μας είχαμε την χαρά να τον έχουμε σε βάρδιες μας και να μοιραστούμε μαζί του εμπειρίες και απόψεις.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η προσφορά γνώσεων και εκπαίδευσης ήταν τόσο απλόχερη και ανιδιοτελής που μας έκανε να τον θεωρούμε μέρος του σταθμού μας!

Τον ευχαριστούμε θερμά μέσα από την καρδιά μας!

MERCI BEAUCOUP BILOUTE


Comments are closed.