. .

Ανανέωση

Ο ιστότοπος βρίσκεται υπό ανασχεδιασμό. Το παλιό περιεχόμενο βρίσκεται στο www.firefighters.gr/old.

Από το αρχείο μας:

image 01  - deh5.JPG

Ειδικά οχήματα

Τα ακόλουθα οχήματα με τον μηχανολογικό εξοπλισμό τους, χρησιμοποιούνται σε συμβάντα όπου τα απλά υδροφόρα οχήματα, δεν επαρκούν.

ΠΣ 3930 – Διασωστικό


Το νεότερο όχημα του σταθμού μας είναι το ΠΣ 3930. Είναι ένα IVECO με τετρακίνηση, εργάτη και αντλία Rosenbauer, που φέρει διασωστικό εξοπλισμό για χρήση σε τροχαία και βιομηχανικά ατυχήματα.

 

ΠΣ 3296- Κλίμακα

Φωτογραφία οχήματος

Το όχημα ΠΣ 3296 είναι μια μηχανοκίνητη κλίμακα 30 μέτρων σε όχημα Mercedes. Διαθέτει καλάθι και αυλό, χρησιμεύει για διάσωση ατόμων και πυρκαγιές σε κτίρια μεγάλου ύψους.

 

 

ΠΣ 3113 – Γερανός

Φωτογραφία οχήματος
Το ΠΣ 3113 αποτελείται από ένα γερανό έλξης και ένα ανυψωτικό γερανό Heila τοποθετημένους σε όχημα τετραξονικό Astra. Χρησιμοποιήται κυρίως σε βλάβες άλλων πυροσβεστικών οχημάτων.

ΠΣ 824 – Διαδηλώσεων

Φωτογραφία οχήματος
To ΠΣ 824 όχημα διαδηλώσεων είναι ένα Magirus Deutz με βενζινοκίνητη αντλία και δύο κανονάκια στην οροφή, και χρησιμοποιείται για την προληπτική πυροπροστασία διαδηλώσεων και μεγάλων συναθροίσεων κοινού. Διαθέτει πλέγμα στα παράθυρα για την προστασία του πληρώματος.

ΠΣ 715 – Κόνεως

Φωτογραφία οχήματος
Το ΠΣ 715 είναι όχημα Magirus Deutz με φορτίο 1500 kg ξηράς κόνεως ωθούμενης από πεπιεσμένο άζωτο, και χρησιμοποιείται σε πυρκαγιές ηλεκτρικών εγκαταστάσεων υπό τάση.